Évközi 17. vasárnap

Heti hirdetéseink

1. A héten hétköznap nem lesznek szentmisék egyik templomunkban sem, a plébánia irodája változatlanul nyitva lesz.

2. Minden évben augusztus elején tartják Medjugorjeben az Ifjúsági Fesztivált. A járvány miatt az idei évben nagyon körülményes az ezen való részvétel, ezért Medjugorjei Imaestet tartunk a Szent Imre templomban augusztus 4-én, kedden a 18.00 órai szentmise után. Szeretettel várunk mindenkit!

3. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való készület jegyében a héten elkészült újabb három kelyhünk aranyozása, így a két templomunkban összesen kilenc kegytárgyat újítottunk meg. Mindezt a Kedves Hívek rendszeres persely-adományaiból, valamint a befizetett egyházi hozzájárulásokból tudtuk fedezni. Hálás szeretettel köszönjük, hogy fenntartják plébániánkat!

4. Továbbra is várjuk plébániánkhoz kötődő kertbarát jelentkezését, aki szívesen megművelne kb. 7-800 nm-es, javarészt gyümölcsfákkal beültetett kertrészt a plébániánk tulajdonában lévő Tómalom utcai kertünkben.

5. A tavalyi évben plébániánkon miséző Varga János SVD atya újból működőképes okostelefonok adományozását kérte argentin missziójának segítéséhez. Aki szívesen támogatná ilyen eszközzel a missziót, kérjük a plébánia irodájába augusztus 14-ig megteheti. Hálásan köszönjük!

6. Az idei alsós és felsős hittantáborba jelentkezettek számára augusztus első hetében fogjuk kiküldeni a tábori információs levelet. Az előző években különféle módokon sokan támogatták táborunkat, a tapasztalatok alapján a legegyszerűbb, ha pénzadományokkal teszik mindezt. Aki támogatni szeretné a tábort, adományát köszönettel fogadjuk a plébánia irodájában.

7. Amint arról bizonyára többen hallottak, az elmúlt évben a Városplébánián segédlelkészként szolgált Both Zoltán atyát Megyéspüspök Úr augusztus 1-jei hatállyal a Mosoni Plébániára nevezte ki káplánnak. Ezzel az elmúlt két év alatt kettővel csökkent a Sopronban szolgáló papok száma. Szeretettel kérjük a Kedves Hívek imáját papi hivatásokért és a szolgálatban élő papokért!

8. Augusztus 8-án 18.30-kor a Domonkos templomban Kercza Asztrik szombathelyi ferences atya vezetésével Szent Domonkos rendalapító tiszteletére bemutatott szentmisére várják a Kedves Híveket!

További hírek
© Szent Imre Plébánia 2011-2020 Minden jog fenntartva.