Házas Hétvége soproni közössége

Házas Hétvége soproni közössége

A nemzetközi Házas Hétvége soproni közössége 2007. évben alakult.

A Házas Hétvége a szentségi házasságban élő házaspárok, valamint papok és szerzetesek számára nyújt megújulási lehetőséget, hogy kapcsolataik nyitottá, új, dinamikus és a szentségeket a hétköznapokban is megélő szeretetteli kapcsolattá váljanak.

Abban segít, hogy férj-feleségként közelebb kerüljünk egymáshoz, kapcsolatunk felfrissüljön és elmélyüljön. Felfedezhetjük, hogy házastársi kapcsolatunk sok év után és a hétköznapokban is lehet ugyanolyan bensőséges, mint a házasságunk kezdetén volt.

A Soproni Területen jelenleg 5 csoportban havonta egy alkalommal találkoznak a párok, ahol megosztják egymással adott témában gondolataikat, érzéseiket, és erősítik egymást tanúságtételeikkel, saját tapasztalataikkal.

Évente egy-két alkalommal szervezünk kirándulást, lelki napot vagy lelki gyakorlatot. A hagyományos Erzsébet bálon, bécsi adventi kiránduláson és az évzáró pikniken a családok a közös mise után vidám órákat tölthetnek együtt.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, az alábbi helyen olvashatsz a Házas Hétvége közösségéről, lelkiségérők és tevékenységéről bővebben: http://hazas7vege.hu,  vagy jelentkezz a területi felelősöknél (Molnár Balázs és Szabina) a bmolnar0905@gmail.hu e-mail címen.

© Soproni Szent Imre Római Katolikus Plébánia 2011-2020 Minden jog fenntartva.