Segítség a földrengés károsultjainak

A 2020. év végi horvátországi földrengés károsultjai számára plébániánk egy áramfejlesztő gépet adományozott.

A Magyar Katolikus Karitásztól értesültünk a horvátországi földrengés károsultjai számára tulajdonképpen létfontosságú eszközök adományozásának lehetőségéről. Megtudtuk, hogy a fedél nélkül maradtak számára sokan ajánlottak fel lakókocsikat, mobilházakat, amelyek fűtéséhez áramfejlesztőkre, gázkályhákra van szükség, ezen kívül meleg takarókat is gyűjtenek. Plébániai közösségünk tagjai rendszeresen ajánlanak fel adományokat, ennek köszönhetően István atya egy lakókocsi, vagy mobilház fűtésének megoldásában segítő áramfejlesztőt adott át a Karitász munkatársainak, akik egy héten belül elindítják Horvátországba az addig összegyűlt adományokból álló szállítmányt. Hálásan köszönjük minden adakozónknak, hogy ismét "okosan" segíthettünk.


További hírek

Hálaadási ima és litánia

Hálaadási ima és litánia

Az alábbiakban István atya 2020. év végi hálaadáskor végzett imádságát, valamint az isteni gondviselésről szóló litániát olvashatják.


Köszönet a helytállásért

Köszönet a helytállásért

December 23-án délelőtt megajándékoztuk a soproni mentőállomás, valamint a kórház intenzív osztályának dolgozóit, megköszönve a járványhelyzetben végzett áldozatos, kitartó munkájukat!© Szent Imre Plébánia 2011-2020 Minden jog fenntartva.