Segítség a földrengés károsultjainak

A 2020. év végi horvátországi földrengés károsultjai számára plébániánk egy áramfejlesztő gépet adományozott.

A Magyar Katolikus Karitásztól értesültünk a horvátországi földrengés károsultjai számára tulajdonképpen létfontosságú eszközök adományozásának lehetőségéről. Megtudtuk, hogy a fedél nélkül maradtak számára sokan ajánlottak fel lakókocsikat, mobilházakat, amelyek fűtéséhez áramfejlesztőkre, gázkályhákra van szükség, ezen kívül meleg takarókat is gyűjtenek. Plébániai közösségünk tagjai rendszeresen ajánlanak fel adományokat, ennek köszönhetően István atya egy lakókocsi, vagy mobilház fűtésének megoldásában segítő áramfejlesztőt adott át a Karitász munkatársainak, akik egy héten belül elindítják Horvátországba az addig összegyűlt adományokból álló szállítmányt. Hálásan köszönjük minden adakozónknak, hogy ismét "okosan" segíthettünk.


További hírek

A Plébániai Tanácsadó Testület keresztútja

A Plébániai Tanácsadó Testület keresztútja

Nagyböjt második péntekén Plébániánk Tanácsadó Testülete végezte a keresztutat. Emlékezzünk minden nagyböjti pénteken közösen Jézus szenvedésére és kereszthalálára!

 


Gyónási lehetőség

Gyónási lehetőség

Február 27-én, szombaton 15-17 óráig

a Szent Imre Plébánia közösségi termeiben
szeretettel várjuk a húsvéti szentgyónásukat
elvégezni vágyó megtérőket!


Hencz Márton akolitus-avatása

Hencz Márton akolitus-avatása

2021. február 13-án a győri Nagyboldogasszony-Székesegyházban bemutatott szentmise keretében Hencz Márton papnövendékünk akolitus lett.


© Szent Imre Plébánia 2011-2020 Minden jog fenntartva.