Évközi 21. vasárnap

Heti hirdetéseink

1. Augusztus 27-én, csütörtökön, 16.00-18.00 óra között élelmiszercsomagot osztunk a területünkön élő rászorulóknak. Hálásan köszönjük az adományokat!

2. Csütörtökön lesz Szent Mónika, a keresztény édesanyák védőszentjének emléknapja, az esti szentmise után imaórát tartunk közbenjárását kérve.

3. Pénteken este fogadjuk a nemzetünk erkölcsi és lelki megújulásáért indult Jerikó Zarándoklatot. A Szent Imre templomban 17.00 órakor imaóra, 18.00 órakor szentmise, majd szentségimádás lesz. Szeretettel várjuk a Kedves Híveket! Másnap reggel a gyalogos zarándoklat Sopronkövesdre indul, melyhez csatlakozókat várnak. Az ezzel kapcsolatos egyeztetés a pénteki imaest után lesz.

4. A jövő vasárnap a 9.00 órai szentmise keretében lesz a Plébániai Tanácsadó Testület ígérettétele, melyre szeretettel várjuk a tagságot és az értük imádkozó híveket!

5. Keresztségre, elsőáldozásra és bérmálásra felkészítő felnőtt hittan indul megfelelő számú jelentkező esetén szeptember végén kedd esti időpontokban a plébánián. Azok jelentkezését is várjuk, akik valamely beavató szentség pótlását szeretnék kérni. Jelentkezni a plébánia irodájában lehet szeptember 11-ig.

6. Augusztus 26-án, szerdán, a 18.00 órakor a Domonkos Templomba várják az érdeklődőket Kádár Ottó orgonakoncertjére. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

További hírek
© Szent Imre Plébánia 2011-2020 Minden jog fenntartva.