Évközi 20. vasárnap

Heti hirdetéseink

1. Hálás szeretettel köszönjük mindazok segítségét, akik a VIII. Szent Imre Napközis Hittantábor megvalósításában, akár az előkészítésben, akár a lebonyolításban, illetve a háttér-szolgálatokban közreműködtek. Ugyancsak köszönetet mondunk sokak anyagi támogatásáért, főként pedig az Emberi Erőforrások Minisztériuma közösségi programokat segítő pályázatáért!

2. Csütörtökön, Szent István királyunk ünnepén a Jézus Szíve templomban reggel 7.30-kor, a Szent Imre templomban pedig este 18.00 órakor tartunk ünnepi szentmisét az új kenyér megáldásával. Az esti szentmisében emlékezünk meg a Szent Imre templom felszentelésének 23. évfordulójáról.

3. A Szent Mónika imaóra pénteken elmarad, helyette augusztus 27-én, csütörtökön Szent Mónika emléknapján a 18.00 órakor kezdődő szentmise után tartjuk.

4. Szombaton reggel 8.00 órától 12 órás szentségimádás lesz a Szent Imre templom kápolnájában. Kérjük a közösségeket és a testvéreket, vállaljanak 1-1 óra szentségőrzést. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

5. Augusztus 20-án, csütörtökön délelőtt 9.00 órakor ünnepi búcsúi szentmisére és városi ünnepségre várják a Szent István templom előtti térre a Kedves Híveket. A szentmise főcelebránsa és ünnepi szónoka Dr. Reisner Ferenc általános püspöki helynök, szemináriumi rektor lesz.

További hírek
© Szent Imre Plébánia 2011-2020 Minden jog fenntartva.