Évközi 16. vasárnap

Heti hirdetéseink

1. Szombaton 8.00 órától 12 órás szentségimádás lesz a Szent Imre templom kápolnájában. Kérjük a közösségeket és a testvéreket, vállaljanak 1-1 óra szentségőrzést. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

2. A jövő héten vasárnap – Szent Kristóf, az utazók védőszentjének napja alkalmából – a gépjárművek és egyéb közlekedési eszközök megáldására kerül sor a Szent Imre templom előtti téren és a parkolóban a reggel 9.00 órai és este 18.00 órai szentmiséket követően.

3. Vasárnap az esti szentmise előtt a rózsafüzér társulat titokcseréje lesz litániával.

4. Karitász csoportunk bővítené tagjait olyan személlyel, aki idősellátásban segítene. Történetesen most olyan személy kéri a segítségünket, akit hétköznaponként el kellene kísérni foglalkozásokra. Jelentkezni a plébánia irodájában lehet.

5. Budapesten, a Szent István Bazilikában a magyarság lelki megújulásáért engesztelő virrasztásra várják a Kedves Híveket augusztus 14-én, pénteken este 20.00 órától szombat reggel 5.00-ig. Éjfélkor szentmisével köszöntik a Mennybe fölvett Szűzanyát.

6. Továbbra is várjuk a jubiláns házaspárok jelentkezését a győri Székesegyházban szeptember 5-én 10.00 órakor tartandó hálaadó szentmisére és áldásra.

További hírek
© Szent Imre Plébánia 2011-2020 Minden jog fenntartva.