Évközi 15. vasárnap

Heti hirdetéseink

1. Hétfőn délután 15.00 órakor Fatimai imaórára várjuk a Kedves Híveket!

2. Ahogy már a múlt vasárnap is hirdettük, héten szerda délutántól vasárnap délig a Szent Imre templom és plébánia gyógyító lelkigyakorlatnak ad helyet. Ezt a programot nem plébániánk szervezi, így nem mi kezeltük a jelentkezéseket, valamint a lelkigyakorlat részvételi költségeit sem. Ez a program két esetben érinti közösségünket: pénteken az esti szentmisét a kápolnában tartjuk, előtte elmarad a rózsafüzér, utána pedig a Szent Mónika imaóra. A jövő vasárnap a 9.00 órai szentmisét pedig a Jézus Szíve templomban tartjuk. Megértésüket köszönjük!

3. Július 16-án, csütörtökön, 16.00-18.00 óra között élelmiszercsomagot osztunk a területünkön élő rászorulóknak. Hálásan köszönjük az adományokat!

4. Karitász csoportunk bővítené tagjait olyan személlyel, aki idősellátásban segítene. Történetesen most olyan személy kéri a segítségünket, akit hétköznaponként el kellene kísérni foglalkozásokra. Jelentkezni a plébánia irodájában lehet.

5. Kármelhegyi Boldogasszony ünnepén, csütörtökön 18.00 órakor a Bánfalvi Kolostortemplomban Németh László nagyprépost, általános püspöki helynök a város papságával ünnepi szentmisét mutat be, melyre szeretettel várják a Kedves Híveket! Templomunkban ezért csütörtökön az esti szentmise elmarad.

6. Zarándokút indul Gizella királyné nyomában Németországba és Ausztriába augusztus 11-12-én. A bánfalvi zarándokcsoportot, melyhez csatlakozókat várnak, Németh Attila kanonok úr vezeti. Információk a hirdetőtáblán olvashatók.

7. Továbbra is várjuk a jubiláns házaspárok jelentkezését a győri Székesegyházban szeptember 5-én 10.00 órakor tartandó hálaadó szentmisére és áldásra.

További hírek
© Szent Imre Plébánia 2011-2020 Minden jog fenntartva.