ÚRNAPJA - Hirdetések

Pénteken, Jézus Szent Szívének főünnepén lesz szentmise reggel 7.00 órakor a Jézus Szíve templomban, melyet Kovács Gergő Vilmos egyetemi- és iskolalelkész celebrál. A szentmise után a Jézus Szíve családok ünnepi imaórája lesz.

1. Csütörtökön 16.00-18.00 óra között élelmiszercsomagot osztunk a területünkön élő rászorulóknak. Hálásan köszönjük mind az anyagi, mind az egyéb felajánlásokat!

2. A következő héten hétköznap csak pénteken, Jézus Szent Szívének főünnepén lesz szentmise reggel 7.00 órakor a Jézus Szíve templomban, melyet Kovács Gergő Vilmos egyetemi- és iskolalelkész celebrál. A szentmise után a Jézus Szíve családok ünnepi imaórája lesz.

3. A jövő vasárnap az illetékesekkel történt újabb egyeztetéseknek köszönhetően megtarthatjuk a szokásos Jézus Szíve körmenetet. Az ünnepi szentmise a Jézus Szíve templomban 10.30-kor kezdődik, alkalmas időjárás esetén az előírt higiénés szabályok betartásával tartjuk a körmenetet a szokott útvonalon. Tisztelettel kérjük ministránsainkat és a körmenet lebonyolításában segítőket, hogy a szentmise előtt fél órával, 10.00 órára érkezzenek meg. Hálásan köszönjük szolgálatukat!

4. Szalézi ministránstábor lesz július 14-18-ig Péliföldszentkereszten, melyre 10-16 év közötti ministránsfiúk jelentkezését várják. A táborba június 25-ig lehet jelentkezni Szentpéteri Tamás főministránsuknál, aki az egyéb szükséges információk birtokában van.

5. Június 27-én, szombaton a győri Nagyboldogasszony-Székesegyházban 17.00 órakor kanonoki beiktatásra, 18.00 órakor a Bazilika előtti téren Szent László napi ünnepi szentmisére és fogadalmi körmenetre várják egyházmegyénk híveit!

További hírek

Templombúcsú Sopronbánfalván

Templombúcsú Sopronbánfalván

Kármelhegyi Boldogasszony ünnepén, 2020. július 16-án, csütörtökön 18 órakor ünnepi szentmisére várják a Kedves Híveket!
© Szent Imre Plébánia 2011-2020 Minden jog fenntartva.