SZENTHÁROMSÁG VASÁRNAPJA - Hirdetések

Június 13-án, szombaton, 17.00 órakor a Jézus Szíve templomban a NEK-re készülve szentségimádási órára várjuk a Kedves Híveket!

1. Június 13-án, szombaton, Úrnapja előestéjén 17.00 órakor a Jézus Szíve templomban csatlakozunk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve a világméretű szentségimádáshoz. Szeretettel várjuk a Kedves Híveket!

2. A jövő vasárnap lesz Krisztus Szent Teste és Vére főünnepe. A szokásos úrnapi körmenet helyett továbbra is litániát tervezünk, melyet a kitett Oltáriszentség előtt imádkozunk a 9.00 órai szentmise végén.

3. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a 2020. június 3-án kelt közleményében június 14-től általánosan visszavonja az általános feloldozás gyakorlatát, valamint a vasárnapi szentmiséken való részvétel kötelezettsége alóli felmentést, ám továbbra is érvényesek az erre vonatkozó általános morális elvek, vagyis idősebb, veszélyeztetett, illetve beteg testvéreinkre, továbbá azokra, akik kötelességüket teljesítik, ez a kötelezettség nem vonatkozik. Püspökeink köszönetet mondanak a paptestvérek szolgálatáért, a hívek kitartásáért és imáiért, mindenki helytállásáért. Buzdítanak bennünket arra, hogy imádságos lelkülettel figyeljünk továbbra is egymásra!

További hírek

Templombúcsú Sopronbánfalván

Templombúcsú Sopronbánfalván

Kármelhegyi Boldogasszony ünnepén, 2020. július 16-án, csütörtökön 18 órakor ünnepi szentmisére várják a Kedves Híveket!
© Szent Imre Plébánia 2011-2020 Minden jog fenntartva.