Gazdálkodj ügyesen! - Életmód-tanácsadó délután

2019. augusztus 22-én délután plébániánk aulájában a Karitász csoportunk által támogatottak és néhány érdeklődő fiatal számára szerveztünk egy olyan programot...

2019. augusztus 22-én délután plébániánk aulájában a Karitász csoportunk által támogatottak és néhány érdeklődő fiatal számára szerveztünk egy olyan programot, amelyben egyaránt helyet kapott az ismeretszerzés, az együtt-gondolkodás és a kreativitás. Elekné Dr. Fodor Veronika, a Soproni Egyetem Környezet- és Földtudományi Intézetének egyetemi adjunktusa interaktív előadást tartott a környezettudatos és takarékos életmódról, néhány kisebb-nagyobb praktikával, ötlettel igyekezett a hallgatóság számára segítséget adni a tudatosabb életvezetéshez, melynek egyik hangsúlyos része a környezetvédelem. A délután során az elméleti után a gyakorlati rész következett, hiszen a résztvevők parfümöt készíthettek, kipróbálhatták, hogy egészen egyszerű dolgokból is lehet ajándékot, környezetünk számára díszeket készíteni. Az esemény végén a Karitász által biztosított szokásos havi élelmiszer-csomagot is megkaphatták a jelenlévők. Hálásan köszönjük a csomagok összeállításához a rendszeres adományokat, felajánlásokat. Őszintén reméljük, hogy ez a délután segített abban, hogy ügyesebben gazdálkodjunk!
 
Németh István plébános
További fotók a képgalériában!
 
 

További hírek

Templombúcsú Sopronbánfalván

Templombúcsú Sopronbánfalván

Kármelhegyi Boldogasszony ünnepén, 2020. július 16-án, csütörtökön 18 órakor ünnepi szentmisére várják a Kedves Híveket!
© Szent Imre Plébánia 2011-2020 Minden jog fenntartva.