Évközi 13. vasárnap - Hirdetések

A Plébániai Tanácsadó Testület tagjait szeretettel várjuk pénteken az esti szentmisére, elsőpénteki szentórára, majd kb. 19.15-től megbeszélésre a plébániára.

1. A héten elsőpéntek lesz, a szokott időben tervezem a betegek felkeresését.

2. A Plébániai Tanácsadó Testület tagjait szeretettel várjuk pénteken az esti szentmisére, elsőpénteki szentórára, majd kb. 19.15-től megbeszélésre a plébániára. Az esetleges távolmaradást kérem, szíveskedjenek előre jelezni.

3. Július hónaptól a Jézus Szíve templomban a hétköznapi szentmisék előtt újra zsolozsmára várjuk a Kedves Testvéreket!

4. Örömmel hozom a Kedves Testvérek tudomására, hogy a vártnál jóval többen jelentkeztek a nyári hittantáborra, ezért az idei évtől külön szervezzük az alsósoknak és a felsősöknek, ezúttal 3-3 napos turnusokban. A hét közepén kaptuk azt az információt, miszerint az Emberi Erőforrások Minisztériumától a korábban elnyert, majd visszautasított 500 000 Ft-os pályázati támogatást mégiscsak megkapjuk. A táborozóknak kiküldendő információs levélben az ezzel kapcsolatos változásokról tájékoztatást fogunk adni.

5. Plébániánk Tómalom utcai kertjében található, megművelésre alkalmas területre keresünk plébániánkhoz kötődő kertbarátot. Jelentkezni István atyánál lehet személyesen.

6. Július 4-én, szombaton a Bánfalvi Kolostortemplomban délután 14.00 órakor rózsafüzérre, 15.00 órakor városfelajánlási szentmisére várják a Kedves Híveket!

7. Szeptember 5-én, szombaton 10.00 órakor lesz a győri Székesegyházban a jubiláns házaspárok szentmiséje, melyre július végéig lehet jelentkezni a plébánia irodájában.

További hírek
© Szent Imre Plébánia 2011-2020 Minden jog fenntartva.