Baba-mama klub

Baba-mama klub

Baba-mama klub a Szent Imre Plébánián

István atya kezdeményezésére 2022. októberben indult plébániánkon a Baba-mama klub, melyet eleinte kéthetente tartottunk, majd a sorozatos betegségek miatti hosszas szünetet követően jelenleg hetente jövünk össze.
A találkozások egy óra időtartamúak, imádsággal keretezzük az alkalmakat! Minden héten új témát igyekszünk körbejárni, így volt már szó: a szülővé válásról, az ünnepekről, a hitéletről gyermekekkel, a családi mintákról, a férj és feleség szerepeiről a szülőségen kivül, stb… Miközben beszélgetünk, gyermekeink játszanak, ismerkednek egymással!☺️
Számomra hatalmas ajándék, hogy a klub vezetésére István atya engem kért meg. Nem vagyok pedagógus, teljesen más terület a hivatásom, de örömmel, és persze nagy izgalommal vártam a kezdést! Boldog vagyok, hogy egy olyan közösség részese lehetek, ahol annak ellenére, hogy vannak dolgok, amikről máshogy gondolkodunk, az elfogadás és az empátia maximálisan van jelen. Bátran mondhatja mindenki a véleményét, a saját tapasztalatát, és nem kell attól tartani, hogy bárki ferde szemmel nézne rá! Remélem, hogy hosszú távon fenn tudjuk tartani a közösséget, és a továbbiakban is tartalmas időt tölthetünk együtt!

Kiss Tünde

 

 Szeretettel várjuk a keresztény édesanyákat kisbabájukkal együtt
hetente keddenként 10.00 órától a Szent Imre Plébánia 1-es közösségi termébe!

© Soproni Szent Imre Római Katolikus Plébánia 2011-2020 Minden jog fenntartva.